Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, April 28, 2011

lagu ini lain daripada yang lain, sungguh unik!!!

lagu.
sebut saja lagu...bermacam bermain di fikiran tentang lagu, lagu jua terdapat pelbagai genre, dalam banyak-banyak lagu yang korang layan, pernah tak korang terfikir dan merasakan hanya satu lagi yang dapat korang rasakan keunikannya yang tersendiri

sebelum I ulaskan dengan lebih lanjut tentang lagu...jom layan kejap lagu di bawah nie :))


COLBIE CAILLAT-FALLIN' FOR YOU

I don’t know but
I think I maybe
Fallin’ for you
Dropping so quickly
Maybe I should
Keep this to myself
Waiting ’til I
Know you better

I am trying
Not to tell you
But I want to
I’m scared of what you’ll say
So I’m hiding what I’m feeling
But I’m tired of
Holding this inside my head

I am trying
Not to tell you
But I want to
I’m scared of what you’ll say
So I’m hiding what I’m feeling
But I’m tired of
Holding this inside my head

As I’m standing here
And you hold my hand
Pull me towards you
And we start to dance
All around us
I see nobody
Here in silence
It’s just you and me

I’m trying
Not to tell you
But I want to
I’m scared of what you’ll say
So I’m hiding what I’m feeling
But I’m tired of
Holding this inside my head

I’ve been spending all my time
Just thinking about ya
I don’t know what to do
I think I’m fallin’ for you
I’ve been waiting all my life
and now I found ya
I don’t know what to do
I think I’m fallin’ for you
I’m fallin’ for you

Oh I just can’t take it
My heart is racing
The emotions keep spinning out

I’ve been spending all my time
Just thinking about ya
I don’t know what to do
I think I’m fallin’ for you
I’ve been waiting all my life
and now I found ya
I don’t know what to do
I think I’m fallin’ for you
I’m fallin’ for you

I can’t stop thinking about it
I want you all around me
And now I just can’t hide it
I think I’m fallin’ for you (x2)

I’m fallin’ for you

Ooohhh
Oh no no
Oooooohhh
Oh I’m fallin’ for you

semalam I present tentang lagu nie, lagu nie bukan I yang pilih tapi partner present I yang pilih, mulanye I tak minat langsung lagu nie, seriously I tak tahu menahu langsung lagu nie tentang apa *old fashion kater kan :p*

I kene paksakan diri juga untuk minat, I cuba selami lagu nie hanya di sebabkan presentation, I tak dapat nak present kalau pengetahuan I zero tentang lagu nie

selepas I selami lagu nie, bagi I...lagu nie unik, unik sangat, kebanyakannya lagu lain (tak kisah lagu bm ke bi) berkisar tentang cinta, tentang frust menonggeng, pasangaan curang dan sebagainya

tapi lagu nie tidak berkisarkan tentang cinta antara sepasang kekasih, lagu nie berkisarkan tentang perasaan seorang perempuan terhadap seorang lelaki

tidak semudah itu untuk aku jatuh cinta namun kau yang satu berjaya menggetarkan hatiku.

menyimpan perasaan.
mungkin biasa kot lelaki menyimpan perasaan terhadap perempuan tapi kalau perempuan menyimpan perasaan terhadap lelaki? mungkin biasa juga tetapi adakah perempuan tersebut akan berterus terang pada lelaki itu?

sudah tentu tidak untuk perempuan memulakan langkah, begitu juga kisah di sebalik lagu nie, setelah sekian lama perempuan tersebut menunggu akan lelaki yang berjaya menambat hatinya..akhirnya dye dah jatuh cinta pada seorang lelaki yang dirasakan istimewa dan berjaya menambat hatinya

masalahnya di situ, perempuan tersebut takut untuk meluahkan perasaan pada lelaki tu, ibarat "perigi mencari timba", perempuan tu hanya memendam perasaan tersebut

perempuan tu letih akibat memendam rasa di dalam hati, dye berusaha untuk memberitahu lelaki tu tentang perasaannye tetapi tak dapat  untuk meluahkan, berkemungkinan juga perempuan tersebut hanya bertepuk sebelah tangan

so..itu sahaja kefahaman I tentang lagu nie, lagu nie best..rancak, tak ada nak frust bagai seperti lagu lain, korang ada tak satu lagu yang korang rasa unik sangat-sangat?

kata ati: seperkara lagi, sebab lain I rasa lagu nie unik sebab lagu nie macam terkena kat batang hidung I sendiri hahaha tapi itu dulu punye cerita :p
p/s: minta jasa baik anda semua untuk vote jenis post yang anda minat di dalam blog ini, anda boleh lihat poll di belah kanan, segala jasa baik anda amat ZAL (zati and lappy) hargai =)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

12 kritikan membina:

tengkorakemas on April 28, 2011 at 8:37 AM said...

colbie kan? tak keluar lak videonya tu..dah lama dah lagu ni..hehe sejak release Lucky lagi, pernah dgr?

"lucky i'm in love with my best friend"

cik_zetty on April 28, 2011 at 8:49 AM said...

@tengkorakemas
yup colbie heheh...kalau "lagu lucky i'm in love with my best friend" tu prnah dgr ngeeee :)

p/s: xtau lagu nie dah lame...zaty lyn nasyid je gyhahaha :p

Shue Hanna Evan's on April 28, 2011 at 10:07 AM said...

lagu ni best.. tp lucky lagi best :)

Firdaus Kasim on April 28, 2011 at 10:23 AM said...

sy pun layan lagu nasyid je zati.. hehe..

sy org pertama yg vote.. hee


Entri terbaru:
Apa Itu SPAM?

cik_zetty on April 29, 2011 at 12:08 AM said...

@Shue Hanna Evan's
a'aah..setiap lagu ada keunikannye tersendiri =)

cik_zetty on April 29, 2011 at 3:20 PM said...

@Firdaus Kasim
"zaty lyn nasyid je gyhahaha" <----nie tipu hahahah :p

wowww yeke, thanx sebab vote :)

bumblepink on April 29, 2011 at 4:01 PM said...

lagu yg best.. hehe..
salam singgah.. dah follow blog ni..

jemput singgah..

http://aeipink.blogspot.com/

cik_zetty on April 29, 2011 at 4:36 PM said...

@bumblepink
hehe..thanx sebab sudi singgah ngeee :)

Firdaus Kasim on May 2, 2011 at 1:54 AM said...

zati, sy minta izin untuk print screen blog awk kt http://www.servisblogmurah.co.cc

kalo awk x setuju, bgtau saya ya

cik_zetty on May 2, 2011 at 3:19 PM said...

@Firdaus Kasim
ouhh okie, xpe..saye tak kisah XD

Eel on May 6, 2011 at 4:11 PM said...

"letih akibat memendam rasa di dalam hati"....

hmm... maksud yg sangat mendalam..

cik_zetty on May 6, 2011 at 4:36 PM said...

@Eel
mendalam ke? hehehe xtau2 :))

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!