Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Saturday, May 14, 2011

blog itu blog cintan cintun

first of all I nak ucap terima kasih tak terhingga dekat mia, fitri dan tak lupa juga dekat yana cuz dorang ada masa untuk I luah problem mengenai blog, lantak laaa pun time tu I nangis bagai nak rak *kalau dengan dorang, aku rasa kurang segan sikit untuk luah*

terima kasih tak terhingga untuk korang, bila ada masalah I ingatkan dapat lari macam tu je tapi.....malas nak fikir, disebabkan masalah tu juga I nak tutup blog, macam hampeh =.='

I malas nak fikir lagi, buat pening kepala, tak lupa juga...THANX BEBANYAKKKK UNTUK SI TALI BARUT :))

oke lupakan lupakan, sepanjang I private blog nie *kalau korang perasan*, I ada buat lagi satu blog hoyeah hoyeah

gedik nak merasa untuk jadi newbie semula, I handle blog tu tak sampai lagi seminggu, I happy handle blog tu sebab tak ramai yang baca kehkeh *erkkkk* =.='

 blog kedua kesayangan I

blog tersebut I namakan sebagai cinta dan manusia, kenapa cinta dan manusia? sebabnya manusia tak lari daripada sifat cinta, perasaan itu anugerah daripada Allah S.W.T

blog cinta dan manusia ini BUKAN BLOG PERSONAL, blog tersebut berkisarkan isu-isu semasa tentang hati, perasaan, akal serta jiwa yang sering dikaitkan dengan manusia dan juga kehidupan

senang kata blog tu semuanya berkisarkan tentang cinta, tips-tips menangani masalah cinta bagai, semuanya cerita cinta

blog personal nie sama sekali I takkan update tentang tips cinta bagai, nama pun personal hehe, haruslah entry-entry santai besahaja

untuk tips cinta *kepada sesiapa yang berminat* korang boleh tengok di blog kedua I hoho~

kata hati: aku akan teruskan blogging macam biasa, tak logik aku tutup blog nie kerana si tali barut yang tak guna




LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

4 kritikan membina:

GR on May 15, 2011 at 10:07 AM said...

kau kata, cinta gunakan akal :D

menusuk hati on May 15, 2011 at 12:18 PM said...

hik!nak singgah cintadandunia pula..salam kenal

cik_zetty on May 15, 2011 at 1:34 PM said...

@GR
hahah XD

cik_zetty on May 15, 2011 at 1:35 PM said...

@menusuk hati
hehe salam perkenalan =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!