Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Monday, May 16, 2011

gathering di taman metropolitan

malam tadi I dapat call dari farah, dye ajak pergi gath..gath? err buat kali pertama I datang gath =.='

lokasi gath nie di Taman Metropolitan, Kepong berhampiran dengan lokasi taman perumahan kami, mulanya keadaan cuaca cerah lepastu angin sepoi-sepoi bahasa *menunjukkan tanda-tanda untuk hujan*

nak cerita panjang pun tak guna, kita layan gambar dulu jom =)

time nie ice breaking

lelaki-lelaki macho posing

TIME UNTUK PEREMPUAN POSING 




BLOGGER-BLOGGER YANG HADIR
 menyorok di sebalik tiang =.='


korang memang best, sempoi...kalau nampak I diam ke, tak bertegur ke ape ke...seriously I tak sombong cuma terkejut sebab tengok ramai yang datang, seriously tak sangka

I baru hadir 1st gath, masih dalam keadaan untuk menyesuaikan diri...thanx untuk semuanya, niat di hati nak main layang-layang tapi keadaan cuaca sangat-sangat tak mengizinkan
update: gambar credit to kak mas saari =)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

20 kritikan membina:

dak eina on May 16, 2011 at 12:57 AM said...

best kan pegi gath nie... diorg sporting.. ramah mcm dh lme knal!

cik_zetty on May 16, 2011 at 1:06 AM said...

@dak eina
yup best, semua pun sporting dan sempoi =)

akmalhilmi on May 16, 2011 at 1:08 AM said...

macho ke??
hahah :p

cik_zetty on May 16, 2011 at 1:11 AM said...

@akmalhilmi
macho macho, lupa nak minta sign tadi :p

~Kirin Selama Perak~ on May 16, 2011 at 2:16 AM said...

ben berdiri tepi aku beb !!!
wakakakaka

http://www.kirinselamaperak.com/2011/05/ben-ashaari-junior-kirin-selama-perak.html

cik_zetty on May 16, 2011 at 2:20 AM said...

@~Kirin Selama Perak~
hahahah KSP dari tadi kot :))

HeziqaMushadadLee on May 16, 2011 at 2:33 AM said...

yeay!gambar ade..wahaha

hafiz hafizol on May 16, 2011 at 3:28 AM said...

Waaaa.. bestnyaaa huhukk...

cik_zetty on May 16, 2011 at 3:43 AM said...

@HeziqaMushadadLee
mana-mana? hahah

p/s: heziqa mane ye? yang muka macam chinese tu ke? ada ira-iras korea sikit tu ke? hahah *aku dah lupe orang kot* huhu

cik_zetty on May 16, 2011 at 3:44 AM said...

@hafiz hafizol
heee lepasnie HH join laa kitorang sementara HH masih keje kat sini =)

AISHA INANI on May 16, 2011 at 4:11 AM said...

cis, gambaa aku kecik jaa!
HAHAHA.

kata pemalu kan. so... grrr~

cik_zetty on May 16, 2011 at 4:19 AM said...

@AISHA INANI
hehehe sabar ye, itu maknanye dye suruh jumpa lagi tu, boleh interframe bebesar sikit kehkeh :))

tengkorakemas on May 16, 2011 at 8:33 AM said...

zati ke di sebalik tiang tu? xD

zaty faisol on May 16, 2011 at 1:27 PM said...

nice to meet zati & yg laen2.
:)

cik_zetty on May 16, 2011 at 4:12 PM said...

@tengkorakemas
heheh yup :))

cik_zetty on May 16, 2011 at 4:12 PM said...

@zaty faisol
nice 2 meet u too & all of them =)

Inche Vampire on May 16, 2011 at 7:22 PM said...

jeles!

cik_zetty on May 16, 2011 at 7:39 PM said...

@Inche Vampire
hihik takpe, pasnie kite berdua ngedate ye, kepci hoyeah :p

GR on May 16, 2011 at 10:40 PM said...

alah, tak pergi sebab jauh dan tak ada masa. hehe.

nanti kita main layang-layang sama-sama. awak main kat sana, saya main kat sini. naikkan serentak. itu boleh dikira gath juga tak? hahaa

cik_zetty on May 17, 2011 at 2:41 AM said...

@GR
a'aah tau, kalau awk dekat sini dah lame sye calling2 awk kehkeh :p

ehh tu dikira gath juga hahaha :p:p

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!