Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, May 19, 2011

takziah kepada blogger telordibasuh

ekceli I susah nak percaya, benda-benda yang melibatkan soal hidup mati nie bukan main-main, I tengok last entry beliau pada hari ahad bersamaan 15 mei 2011, baru je lagi

tapi siapa sangka...jodoh pertemuan ajal maut di tangan tuhan, dunia nie hanya sementara...I dapat tau tentang nie daripada blog theotherkhairul


blog telordibasuh

siapa tak tau blog telordibasuh? iskkk tak tau nak cakap ape kalau korang tak tau tang blog nie, kalau blog I yang korang tak tau boleh percaya lagi :p

siapa yang tak tau blog telordibasuh, boleh pergi >> sini

I nak cakap banyak pun susah, seriously tak tahu nak cakap macam mana sebab masih dalam keadaan susah nak percaya walaupun itu hakikatnye

takziah untuk keluarga beliau, moga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang yang beriman, amin (al-fatihah)

kata ati: (tak terkata di dalam hati)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

12 kritikan membina:

Inche Vampire on May 19, 2011 at 5:56 PM said...

terkejut. kan???

cik_zetty on May 19, 2011 at 6:09 PM said...

@Inche Vampire
seriously agak terkejut, al-fatihah untuk arwah

nur afiqah hani on May 19, 2011 at 6:13 PM said...

al-fatihah

SakinaDeen ツ on May 19, 2011 at 8:17 PM said...

Al-fatihah.

cik_zetty on May 19, 2011 at 8:27 PM said...

@nur afiqah hani
amin

cik_zetty on May 19, 2011 at 8:27 PM said...

@SakinaDeen ツ
amin

[sutera kasih] on May 19, 2011 at 8:56 PM said...

al fatihah..smga roh beliau dicucuri rahmat..

cik_zetty on May 19, 2011 at 9:17 PM said...

@[sutera kasih]
amin, insyaallah mudah-mudahan

HaNa Hani on May 20, 2011 at 10:58 PM said...

tu la...xsangke betoi sebb memg baru sgt entry dier tuh..tup2 dpt berita mcm tu plak
alfatihah untuk arwah

cik_zetty on May 21, 2011 at 1:47 AM said...

@HaNa Hani

benda tak di sangka, ajal maut di tangan tuhan

(al-fatihah)

Liza @ Adzriel AB on June 2, 2011 at 4:43 PM said...

alfatihah

cik_zetty on June 2, 2011 at 6:00 PM said...

@Liza @ Adzriel AB
=)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!