Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, May 31, 2011

mummy mummy, i want to be a mummy

ibu mengandung tu seksi, seriously lebih seksi daripada kau yang (konon) seksi tu, comel je tengok ibu mengandung ni heheh

buat ibu mengandung, seharusnya anda perlu jaga kesihatan...ianya kebaikan untuk bayi di dalam perut anda juga

anda boleh dapatkan perkhidmatan spa dengan harga yang murah dan berpatutan...untuk apa? ianya untuk menenangkan tubuh terapi

spa khas untuk ibu mengandung =)

di spa tersebut, anda boleh menikmati kesegaran dan aromatik wajah, meremajakan fikiran serta berpeluang untuk mempunyai permukaan kulit yang bersinar

beritahu mommies yang lain tentang perkara ini, peluang sudah ada di depan mata, usah lepaskan, klik sini untuk mengetahui lebih lanjut, harga yang murah dan sangatsangat berpatutan =)

kata hati: aku teringin anak-anak aku nanti panggil aku 'mama' hahah <----- fine, mula berangan+merepek (sila lempang) :p

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

8 kritikan membina:

Puan Besar Shag Yahaya on May 31, 2011 at 2:49 PM said...

Nanti kita jumpa Shag lempang Zati k! haha :D

cik_zetty on May 31, 2011 at 10:41 PM said...

@Puan Besar Shag Yahaya
hehehe suka2, asalkan dapat jumpa shag macam ritu lagi agagaga XD

GR on May 31, 2011 at 10:45 PM said...

hai mama. hahahaha

cik_zetty on May 31, 2011 at 10:58 PM said...

@GR
sangat tak comel hahaha *dem u fit* :p

Puan Besar Shag Yahaya on June 1, 2011 at 1:22 AM said...

Haha. Jom lah! Bila bila ;)

Btw, Shag tembak Zati ni!

cik_zetty on June 1, 2011 at 4:30 PM said...

@Puan Besar Shag Yahaya
seriously? hahaha (perghh semangat aku) ;D

tengkorakemas on June 2, 2011 at 8:44 AM said...

rahim ibu merupakan tempat paling selamat bagi bayi, jadi silalah mengandung, mengikut cara yg betul :)

cik_zetty on June 2, 2011 at 6:01 PM said...

@tengkorakemas
yeah betul-betul :D

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!