Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Monday, May 23, 2011

tak faham ending cerita nie, ada sesiapa boleh tolong explain?

wahhh kau, title tak boleh nak panjang lagi? dah lerrr jarang update, bila update terus buat persoalan dekat title kau ye zati oiiiii

assalamualaikum pembuka bicara hehe, harinie I buang tebiat nak review movie, ehh tak tak, bukan nak review movie, tak pernah-pernah pulak I review movie dalam entry I

sumber dari google

ada sesiapa yang dah tengok DLM? DLM stand for Dilarang Masuk, I baru tengok hahah, sangat kesian...tengok dekat youtube sudahh

untuk korang yang dah tengok tu, I nak tanye...korang faham ending dye? ke I yang lampi sangat (tak tau laa kan) sampai tak faham ending dye huhu

terus terang cakap I tak faham tentang ending dye (jujurnya aku), seriously memang tak faham...bila dah habis, I tertanye...ehh ape maksud ending dye? hidup ke mati ke ape ke? =.='

sumber dari youtube

nie yang nak mula review nie hahah, part nie dah nak ending...si fatia tu nak pergi ucapkan terima kasih dekat orang yang ramai datang kat rumah tu

oke fine, dye nak pergi ucapkan terima kasih, maybe ada yang tersirat kot 'terima kasih' tu, oke part tu tak kesah lagi

sumber dari youtube

time nie dah ending, si fatia tu pergi sekali dengan orang ramai yang dye nak ucapkan terima kasih tu, lepastu ceritanya dah habis

errrr dah habis? persoalannya sekarang...si fatia tu dah mati ke? orang ramai tu roh ke? means fatia tu dah pergi dengan secara aman ke?

banyak tak persoalan? haha....persoalan di atas tu yang buat I tak faham, nak dekat akhir-akhir tu si fatia kene cekik dengan doktor kejam, time tu ke dye mati?

persoalan-persoalan nie yang buat I tak faham tentang ending dye, nak kata I lampi tak boleh juga (backup diri) sebab kawan I pun tak faham ending dye, so kitorang tak lampi hahahah :p

untuk korang yang dah tengok cerita nie +++ korang faham ending dye, boleh tak bagitahu I? huhu

kata ati: tak suka tengok cerita yang endingnya membuatkan I berfikir dengan persoalan, nasib baik tak tengok cerita nie dekat panggung wayang, rugi

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

16 kritikan membina:

Athirah Liyana on May 23, 2011 at 9:54 AM said...

same lahh.. yana pn tak faham tgk cer nii.. ahaha

cik_zetty on May 23, 2011 at 9:56 AM said...

@Athirah Liyana
hehehe ada geng, see tak faham kan? rasa nak bako je penulis skrip nie hahah :p

amal_fc1303 on May 23, 2011 at 10:07 AM said...

xdan nak tgk abeh la awak.. so xtau la cmner cite nyer. hehehe

tengkorakemas on May 23, 2011 at 10:07 AM said...

cite ni sebenarnya pasal pemindahan organ kan?TE tak tengok cite ni..so tak tau

cik_zetty on May 23, 2011 at 10:12 AM said...

@amal_fc1303
cer awak tengok, bile dah awak dah tengok, rasa macam nak boikot pun ada hahahah

cik_zetty on May 23, 2011 at 10:13 AM said...

@tengkorakemas
a'aah pasal pemindahan organ, pelik ending dye, cube TE tengok cerita nie hahah

sully86 on May 23, 2011 at 10:55 AM said...

i tak faham sebab i tak tgk

cik_zetty on May 23, 2011 at 11:01 AM said...

@sully86
hahaha lebih bagus tak tengok, tak ada perbezaan dengan tengok dan tak tengok~

AISHA INANI on May 23, 2011 at 1:26 PM said...

citer nih citer kedua geram aku tgok lepas ICE KACANG PUPPY LOVE! seryes shit tak paham. ARGH, stress!

cik_zetty on May 23, 2011 at 4:08 PM said...

@AISHA INANI
kan? hahahah...bikin stress je, bako bako je, rupanye ramai juga yang tak faham cerita nie

Aimi dan Pakcik Hashim on May 23, 2011 at 5:34 PM said...

samalah mcm MOVIE SERU
ending tak paham2

cik_zetty on May 23, 2011 at 10:44 PM said...

@Aimi dan Pakcik Hashim
hahah mostly cerita hantu yang dorang buat ending dye memang tak faham huhu

seru tak tengok lagi jadinye saye tak tau hehe

tice su on May 26, 2011 at 4:19 AM said...

Hye salam kenal..blog akak pon pink juga! hik3..

cik_zetty on May 26, 2011 at 6:29 AM said...

@tice su
aii..da melawat blog akak, nice one heheh

sergeant keroro on May 29, 2011 at 11:30 PM said...

tak pernah tahu pon

*katak bawah tempurung*

huhu

jom join segmen keroro :D

cik_zetty on May 29, 2011 at 11:56 PM said...

@sergeant keroro
huhu, i will XD

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!