Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Sunday, June 12, 2011

koleksi doodle


hoyeah hoyeah, bila ada mood melukis nie I gatal tangan nk conteng2 dekat paint, bila dah baca pasal show me ur talent, let's doodle, lagi gatal tangan I nie


let's show ur talent, talent ke? hahahah rupa ape pun I tatau doodle nie hahahah, so ini 1st try I tanpa berpandukan doodle azmeer huhu T___T

so dekat bawah nie semua koleksi doodle I yang oke tak berapa nak oke sangat, let's check it out yeahh

hallu hallu, saya cik_zetty =)

doodle nie yang dilukis pada entry mari melukis bersama, ini adalah doodle pertama I, my 1st try =)

gurl pakai purdah

tak tahu ini yang ke berapa, gurl pakai purdah...ada nampak gaya pakai purdah ke? tak reti nak sketch huhu =.=

hallu hallu, sye doodle boboy (boboy bukan nama orang ye, boboy bermaksud lelaki)

ini doodle kedua I, doodle boboy yang I letakkan pada entry wordlesswednesday #1 =)


hallu...i' m student, jom kita pergi kelas, kelas akan bermula =)

doodle boboy kesukaan I, tatau kenape teheee~ 


jom kita pergi main balloon sama-sama

dalam banyak-banyak doodle, I rasa doodle nie paling kecik kot teheee~

setakat nie, hanya ini koleksi doodle I...design I lebih kurang sama macam azmeer sebab I berpandukan doodle dia untuk I lukis

kalau tengok blog dia...lagi comel-comel doodle dia....serius comel, I adore gila doodle dia =)

bagi I nak lukis doodle nie memerlukan mood, kalau tak ada mood...tak dapek nak lukis doodle, selain tu imaginasi kena tinggi....imaginasi I tak berapa tinggi, so tak dapek nak cipta doodle sendirik T___T

btw thanx to azmeer sebab I belajar semua nie based on his tutorial, tetiba I rasa macam nak jadikan dia sifu I hahaha ;p

kata hati: banyak lagi yang perlu I belajar dan harus diperbaiki lagi dari masa ke semasa teheee :D

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

20 kritikan membina:

GR on June 12, 2011 at 11:27 PM said...

lukis doodle saya pulak!! :P

AL AZRUL on June 12, 2011 at 11:29 PM said...

jeles betul tgok awk melukis nih......knape la sya tk kreatif...:-((

cik_zetty on June 12, 2011 at 11:34 PM said...

@GR
tak reti hahah :P

cik_zetty on June 12, 2011 at 11:36 PM said...

@AL AZRUL
awak pun sebenarnye boleh azrul...sye pun tak kreatif sebenarnye tapi sye try, hasil yang saya dapat tak seberapa tapi saye berpuas hati sebab itu hasil dari usaha sye sendiri

awak kene yakin yang awak boleh lukis, try oke =)

d_LA on June 12, 2011 at 11:46 PM said...

comel^^

cik_zetty on June 12, 2011 at 11:57 PM said...

@d_LA
huhu thanx, banyak lagi yang perlu sye perbaiki :)

HAZWANmohd on June 13, 2011 at 12:01 AM said...

wuhu.,. meriah..
nak jugek. hehe

cik_zetty on June 13, 2011 at 12:07 AM said...

@HAZWANmohd
huhu...tak ada meriah sangat, dua kali wan cakap, rasa macam kena buat juga nie untuk wan satu hahah :D

Puan Besar Shag Yahaya on June 13, 2011 at 12:09 AM said...

Nak doodle satu Zati sayam! Hekhek :P

cik_zetty on June 13, 2011 at 12:11 AM said...

@Puan Besar Shag Yahaya
hahaha bila ada yang request *pengsan* :P

Princess Feyqa on June 13, 2011 at 12:18 AM said...

comel! hehe

cikbintang on June 13, 2011 at 12:19 AM said...

ahahah comel2 je doodles ni kn

cik_zetty on June 13, 2011 at 12:23 AM said...

@Princess Feyqa
teheee thanx :))

cik_zetty on June 13, 2011 at 12:24 AM said...

@cikbintang
hahaha banyak lagi yang perlu belajar *tetibe rasa macam malu* >.<

cik lya on June 13, 2011 at 9:36 AM said...

comel nye ouh....

tengkorakemas on June 13, 2011 at 10:26 AM said...

alahai..comelnya :)

cik_zetty on June 13, 2011 at 1:15 PM said...

@cik lya
heheh :D

cik_zetty on June 13, 2011 at 1:16 PM said...

@tengkorakemas
heheh doodlenye besar2, zaty kena perbaiki lagi...btw thanx TE :D

Pupel Liyana on June 20, 2011 at 4:41 PM said...

mantik!!!!!!!!!.. pupel jeles!


www.pupel.blogspot.com

cik_zetty on June 20, 2011 at 10:22 PM said...

@Pupel Liyana
heee thanx, banyak lagi yang perlu saye belajar =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!