Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, June 10, 2011

siapa cakap lelaki tak jiwang?

selalu kita dengar lelaki tak romantik macam dalam cerita nora elena *erkkkk* laaa, tak reti tunjuk kasih sayang laa, tak reti berjiwang laa, itu laa, ini laa

tapi I nak mengatakan bahawa itu semua salah, dusta semata-semata, perempuan dengan lelaki nie berbeza, perempuan nie sifatnya lebih suka menyatakan perasaan sayang serta cinta melalui ungkapan tetapi tidak untuk lelaki

mungkin bagi certain-certain lelaki nie ada yang menyatakan perasaan sayang serta cinta melalui ungkapan tetapi tak semua

majoritinya lelaki lebih suka ataupun lebih selesa mengungkapkan perasaan melalui bahasa tubuh takpun melalui penulisan (betul tak wahai kaum adam? erkk tak betul? oke lalalalarikkkk lelaju) :p

penulisan pun ada menggambarkan perasaan, ingat suka suki je tulis tanpa perasaan? agaknya kalau tak ada perasaan, maka tak terlahirlah entry ini kehkehkeh :P

still tak percaya wujudnya lelaki yang berjiwa romantik ala-ala jiwang gitu? meh I buktikan



apa itu KSB? oke pergi kat fesbuk sekarang lepas tu korang cari Kami Si Blogger, itu salah satu group untuk blogger di fesbuk

oke sambung balik cerita pasal lelaki jiwang nie, mulanya I ingatkan wall post I tu takkan dapat respond, siapa jek yang sudi untuk jadi penulis untuk blog cinta dan manusia I tu tsk tsk tsk T____T


ehh ehh ada yang bagi respond, errr seriously tak sangka ada yang bagi respond, lebih tak sangka bila lelaki yang bagi respond (+) request untuk menjadi penulis blog cinta dan manusia tu


oke penat dah print screen hahaha, itu je yang termampu untuk I print screen, I sangkakan perempuan yang akan bagi respond

ohhhh my.....tak sangka dorang sudi untuk jadi penulis blog cinta dan manusia tu, terima kasih bebanyak

lebih I tak sangka mereka nie lelaki....lelaki yang bersifat jiwang melalui penulisan...muka ganas tapi dalam hati ada taman beb

lebih terharu bila dorang up entry, adeyhh blog tu dah lama menyepi sebab I tak handle blog tu sangat, I nak kejar balik alexa ranking blog personal nie

ranking dah jatuh banyak sebab I dah tak berapa nak aktif untuk update tapi sekarang nie dh bergiat aktif dengan secara sihat untuk update entry sampai lebam oke itu tipu mana ada orang update entry sampai lebam :P

nak tahu siapa penulis lelaki yang berjiwa ala jiwang-jiwang gittew? meh tengok meh kat sini >> blog cinta dan manusia

kata hati: siapa cakap lelaki tak jiwang? dorang memang jiwang cuma tanak tunjuk, low profile kata kan HAHA :D
p/s: away from lappy for 2days & 1night, nak balik kampung sebab minggu nie resipsi sepupu, minggu lepas resipsi belah perempuan, doakan I selamat pergi dan balik dari kampung =)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

puteraduyong on June 10, 2011 at 8:41 AM said...

sama je lelaki pompuan...ade time tertentu memang jiwang karats... :)

naz & sya on June 11, 2011 at 1:07 AM said...

aku rasa aku ada sisi jiwang sedikit sebab setiap penulis novel kan kena ada jiwang2 sikit. haha

cik_zetty on June 11, 2011 at 9:44 PM said...

@puteraduyong
okie :)

cik_zetty on June 11, 2011 at 9:45 PM said...

@naz hoyeah hoyeah lupa pulak aku dengan penulis novel nie hihik :))

tengkorakemas on June 13, 2011 at 10:32 AM said...

jiwang?hm..jiwang TE style agak ganas..sebab ia lahir dari sisi gelap he

cik_zetty on June 13, 2011 at 1:18 PM said...

@tengkorakemas
nie macam muka ganas tapi dalam hati ada taman ke nie? teheee :D

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!