Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, January 27, 2012

contest blog paling kemas


assalamualaikum, haiiii semorang (bajet macam ada yang baca), lama tak ber-update, dibiarkan sepi tiada tujuan, tup tup hari ini mood datang (sudah laaa kau zati)

dah lameeeeeeeeeeeeeee (punya banyak eeee aku menunjukkan dah lama aku tak upate) tak update, tak join contest, so hari ini terdetik hati I untuk join contest


serangkap pantun dua kerat dari I untuk pihak penganjur:
entahkan blog ini kemas entahkan tidak
redah ajela HAHA~
pantun yang entah apa-apa *macam nak minta lempang pun ada* =,=

untuk sesiapa yang berminat untuk join, klik link di atas oke dear hehe, sampai sini sahaja dulu, insyaAllah kalau mood datang kembali, blog akan beroperasi macam dulu huuuu~

kata hati: dah lama tak ber-update, tuptup muncul balik, tak semena-mena >.<'


LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

2 kritikan membina:

Amiirah-Cassan on February 6, 2012 at 5:36 PM said...

goodluck!

cik_zetty on February 8, 2012 at 11:50 PM said...

@Amiirah-Cassan
thanx darl :D

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!