Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, May 1, 2012

"My Little Giveaway"

Photobucket

ting ting tang, dah lama tak ber-update...asal ber-update je contest laa, giveaway laa...itu laa ini laaa erk, I takde idea nak update blog *err err ke malas? kan TERjujur sudah* :P

Kali nie bukan tentang contest tapi tentang giveaway...dari siapa? dari sis eca yang comel :) 


bila bukak je giveaway ni, nak terjojol biji mata. heh, hadiah utama adalah domain untuk satu tahun, siapa yang nak bagi free ye dak? ingat senang? terasa juga nak ada domain untuk blog pinky ni, mana tahu kot-kot pakai domain, lepas ni akan rajin lagi untuk update blog insyaAllah, domain itu menjadi sumber inspirasiku harhar

zati nak bagi sekerat pantun untuk sis eca kita nie :)
di dalam blog ada giveaway, 
giveaway sis eca teramat mudah, 
terima kasih diucapkan buat giveaway,
dapat zati pakai domain jika memenangi hadiah. 

di pagi hari zati berpantun,
di saat mereka lena di ulit mimpi,
tak pernah-pernah zati berpantun,
zati akhiri semuanya di sini 
entah betul ke berterabur bahasa...gasak, hentam saja labuuuu *konon nak nampak entry kreatif* :))

jom ramai-ramai join giveaway ni, lagi ramai lagi meriah...jom ------> TEKAN SINI (klik kat banner pun boleh)


LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

17 kritikan membina:

natikah2020 on March 17, 2012 at 5:20 AM said...

Hi , JOm join GA ni --> http://natikah1997.blogspot.com/2012/03/contenst-aku-sayang-keluarga.html

:)

cik_zetty on March 17, 2012 at 10:25 AM said...

@natikah2020
insyaAllah dear, thanx 4 inviting me :)

ecadwinkyasha on March 17, 2012 at 12:36 PM said...

wah wah wah..nak menang DOMAIN.boleh je.yg pntg rajin2kan diri masuk blog eca...sbb yg duk dekat e-referer tu semua,rajin masuk sini dri blog mereka.dah baca tips tuk menang domain tu eh?.cuba applykan,insyaallah ada rezeki :)

cik_zetty on March 17, 2012 at 2:30 PM said...

@ecadwinkyasha
hehe yup2 nak pakai, sebelum pakai kene berangan dulu agaga...yup dah baca tips utk menang domain, thanx sis eca :)

Puan Besar Shag Yahaya on March 17, 2012 at 11:32 PM said...

Waduh der. Update pasal nak dapatkan domain je ke ? Kalau tahu, dah lama Shag buat GA ni. HAHA :D

cik_zetty on March 17, 2012 at 11:37 PM said...

@Puan Besar Shag Yahaya
kahkah domain sebagai sumber inspirasi, kot lepas pakai domain makin rajin update blog LOL, susah2 shag nak buat? sponsor terus senang :P

Puan Besar Shag Yahaya on March 20, 2012 at 10:54 PM said...

Gendang gendut tali kecapi,
Bila lapar lu makan telur dengan kicap cili,
Tendang perut bunyi keretapi,
Bila lu nak update entri lagi ni ?

cik_zetty on March 21, 2012 at 4:16 PM said...

@Puan Besar Shag Yahaya

hujung minggu ada pasar pagi,
gua pun tak tahu bila nak update entry lagi

*pantun hancus* HAHA :P

RealNS on May 2, 2012 at 10:56 PM said...

semoga berjaya eh ? :))

ecadwinkyasha on May 4, 2012 at 2:47 AM said...

zati...eca lanjutkan tempoh sehingga habis final exam.

cik_zetty on May 4, 2012 at 5:37 PM said...

@ecadwinkyasha
hehe oke eca :D

ain dzaya on May 20, 2012 at 11:23 AM said...

wah..wah..rajinnyer juin contest n ga..moga murah rezki yer!! nty hadiah bole share2..ihik...

"Ooo.macam ni rupanya lelaki...gurlish sekalian sila berhati hati!".

cik_zetty on May 22, 2012 at 6:34 AM said...

@ain dzaya
hehehe itula, kalau contest ke giveaway rajin je join tapi kalau nk update, Ya Allah payah ya amat huhu

boleh2, hadiah belah dua :))

ain dzaya on May 26, 2012 at 9:49 PM said...

hahaha..buleh jugak..jgn cp jer..ain tuntu nieyh..ihiks

cik_zetty on May 29, 2012 at 3:29 PM said...

@ain dzaya
hiks oke, nanti zati ingatkan ain agagaga :p

ecadwinkyasha on June 1, 2012 at 8:13 PM said...

anda menang..sila hantar detail secepat mungkin --> http://www.ecadwinkyasha.com/2012/06/pemenang-my-little-giveaway.html

cik_zetty on June 2, 2012 at 1:21 AM said...

@ecadwinkyasha
Alhamdulillah, thanx eca :)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!