Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, April 27, 2012

kena bahan sebab typo

Photobucket

nota lappy: suka bahan orang typo tapi bila aku typo dangggggg kene balik *padan muka aku* :P

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

12 kritikan membina:

ecadwinkyasha on April 27, 2012 at 12:11 AM said...

selalu typo..selalu gk kawan2 tegur dekat FB.malu :D

cik_zetty on April 27, 2012 at 12:15 AM said...

@ecadwinkyasha
gyhahaha sebab tu bila dah taip mesti check balik, ada typo x sebab takut kena bahan dengan kengkawan >.<

saharinasaharudin on April 27, 2012 at 8:12 AM said...

HIHI.same.rin pun slalu typo bl whatsapp ngn bf.

cik_zetty on April 27, 2012 at 4:00 PM said...

@saharinasaharudin
kuikui kene bahan dengan bf rin x? ngee :P

sugar2 kapas strawberry on April 27, 2012 at 7:27 PM said...

ckp pasal typo:

kawan: oklah aku nak tlg nenek aku masak
babi..

saya; hah..nenek kau masak babi..hahaha

kawan: eh silap.aku nak cakap babai..hahaha


kelakar je kalau typo ni

cik_zetty on April 27, 2012 at 8:01 PM said...

@sugar2 kapas strawberry
hahahah aduyaiii, dari babai terus jadi babi.. kengkadang typo nie boleh buat geli hati, itu yg kene bahan. lol :P

Puan Besar Shag Yahaya on April 27, 2012 at 10:15 PM said...

Typo boleh tahan lagi lah. Ni kalau salah sebut. Pergh~ Kemain blushing kena bahan. HAHA :D

cik_zetty on May 16, 2012 at 2:54 AM said...

@Puan Besar Shag Yahaya
salah sebut lagi malu, malu satu hal.. kene bahan lagi satu hal danggg >.<

ain dzaya on May 20, 2012 at 11:24 AM said...

grrr..ain paling mencikk perkara nie..sbb lately salu blaku kat ain..
kdg2 tu sampai tersilap cal org..bila da cakap pelik cal pmpn..kuar sore jntan..haiyaakk!!

cik_zetty on May 22, 2012 at 6:33 AM said...

@ain dzaya
hehehe mesti malu tak terkata :p

ain dzaya on May 26, 2012 at 9:49 PM said...

hahaha..terus off fon kowt!

cik_zetty on May 29, 2012 at 3:29 PM said...

@ain dzaya
harhar sampai macam tu punya malu :p

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!