Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, April 24, 2012

apa reaksi korang bila dipuji?

Photobucket
(klik di gambar untuk lebih jelas)




*rasa nak lempang diri sendiri pun ada*

apa reaksi korang bila dipuji? mesti korang (lelaki & perempuan) macam dekat atas tu juga kan kan kan?  (tak kisah laa kene puji pasal kurus ke apa ke kan) ke I sorang je yang macam tu? heh :P




nak lookis doodle tak reti, boleh jela pun guna benda-benda macam tu, kemudahan dah disediakan lulz XD

dah macam tumblr pun ada bila update macam ni, macam 9gag pun ada juga, erkk 

macam laaa dulu I gemuk sangat bila dua minggu berturut-turut orang duk tegur dah kurus, dah kurus =,='

nota lappy: walaupun orang yang memberi pujian itu ikhlas tetapi janganlah memuji keterlaluan kerana syaitan akan berbisik dan naudzubillah takut nanti dari tidak riak menjadi riak... cukuplah sekadar memuji dan memberikan dorongan serta tidak berlebih-lebihan *pesanan untuk diri sendiri* :)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

ecadwinkyasha on April 24, 2012 at 12:57 AM said...

dah serupa 9gag ne.hahahaha

tpi betullah,sapa gak yang tak suka kena puji kan?!.muahahaha.

cik_zetty on April 24, 2012 at 1:00 AM said...

@ecadwinkyasha
hehe kan? serupa tumblr pun ada ngeee XD

suka sampai rasa nak lempang diri sendiri pun ada kahkah :P

ain dzaya on May 20, 2012 at 11:25 AM said...

ain tak pandai terima pujian..bila org da puji mula la glabah tak tentu pasal dm hati..luaran mantain kool jer..hahaha

cik_zetty on May 22, 2012 at 6:16 AM said...

@ain dzaya
malu tapi suka hihihik.. lumrah org perempuan, eh? :)

ain dzaya on May 26, 2012 at 9:50 PM said...

ye kot...tp ade jugak yg pesen bila org puji..gelabah ta tentu pasal dgn hidung meninggi..hahaha

cik_zetty on May 29, 2012 at 3:28 PM said...

@ain dzaya
harhar hidung meninggi... nasib baik tak koyak selaur kat punggung ke apa sebab kembang. lol :p

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!