Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, November 30, 2012

fenomena durian crepe

Photobucket
siapa yang dah makan durian crepe? durian crepe? erkkk apa ke benda tu? kuih (kuih ke errrr) yang cecomel tu, gegebus tu

sejak kebelakangan ni.. durian crepe menjadi femes emes (famous amous) dengan secara tetiba.. tekak I jenis tekak yang mengada, haruslah I nak rasa durian crepe tu macam mana :P

petang tadi, mak I bawa balik durian crepe... yeayy yeayy haruslah kan teruja gila bila dapat tahu, dengan perasaan yang tak menyempat, terus simpan durian crepe di dalam peti sejuk.. sebab orang cakap durian crepe ni kalau dimakan sejuk-sejuk lebih sedap


adik I cakap macam buah nangka ahahahaha.. tapi memang serupa sebab warna kulit dia tu sejibi macam warna buah nangka

finally dapat makan durian crepe.. dah makan 1 biji (biji ke ketul ke penjodoh bilangan faileddd -___-), rasa nyummylicious

tapi lama-lama macam muak errrrrr...padahal baru makan 1 biji, telan juga walaupun muak.. takut nanti kena bising muahahaha :P

tinggal lagi 5 biji.. matikkkk I nak kena habiskan.. kecit je benda ni, ada orang buat yang besar.. depends kat orang yang jual tu

kalau kecit macam ni, rm10 ada 6 biji.. bagi I agak mahal sebab tak besar, ada 6 biji hurmm ok laa kot, mungkin ini kali pertama & insyaAllah kali terakhir makan durian crepe huhu >.<

sesiapa yang belum rasa lagi, pergi cari cecepat lepas tu rasa.. mungkin tekak & lidah kita berbeza (bukan mungkin lagi dah tapi sememangnya berbeza) 

nota lappy: si dia pun ada buat bisnes durian crepe.. sesiapa yang berminat, bagitahu eh tapi untuk area Bintulu, Sarawak sahaja =)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

eitcha,IM on November 30, 2012 at 9:00 PM said...

wah teringin pula nak makan durian crepe :)

@cik_ezati on November 30, 2012 at 9:03 PM said...

@eitcha,IM
hehe tengah hot sekarang nie, dapatkan di pasaran *ehh dah macam iklan* :))

Atyra Pink on December 1, 2012 at 1:49 PM said...

tengok mcm sedap je... teringin juga nak makan..

@cik_ezati on December 1, 2012 at 8:58 PM said...

@Atyra Pink
sedap tu sedap yunk tapi cepat muak huhu :)

Cik Amal on December 30, 2012 at 9:18 PM said...

xpernah mkn.. teringin nk mkn..huhu

assalamualaikum...
amal pemenang http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/12/pemenang-contest-saya-si-blogger.html
owner contest suruh contact dengan awak

nk contact dkt fb tapi xboleh.. :)

@cik_ezati on December 30, 2012 at 10:09 PM said...

@Cik Amal
u should try dear

wassalam.. awk boleh beri sye detail di facebook.com/compactpowder ataupun di twitter sye ezati_91

:)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!