Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, December 5, 2012

kejutan dari sarawak

Photobucket
dapat kejutan dari Sawarak, yeay  yeay suka suka... apa kejutan sangat tu? dapat tiket percuma untuk pergi ke Sarawak ke?

bukan bukan.. bukan tiket free tapi lebih daripada tiket, masa tu kita tengah sibuk siapkan jadual kelas kita  dekat word untuk sem ni

itula, siapa suruh tak pergi sesi mesra pelajar (mesraaaaa sangattttt), kalau pergi dapat jadual, tak perlu susah-susah nak buat jadual

ok kita lupakan kejap pasal tu, sambung cerita pasal kejutan ni.. tengah sibuk siapkan jadual tetiba bunyi van posmen datang lepastu hon

terus berlari keluar dapatkan abang posmen hensem tu *oke itu tipu*, takdela kita pergi dekat abang posmen tu, excited sangat sampai tak tengok kiriman tu dari siapa

lepastu abang posmen tu tanye "betul tak parcel tu?", kita pun angguk cakap betul... yeayy yeayy seronok masuk rumah tengok parcel
tengokkkk.. eja nama kita pon salah :(, merajuk kang baru tahu :P
besarnyaaa.. tengok dekat bahagian keterangan item.. kek lapis sarawakkkk hihi, yeayyyy terima kasih wak bagi kita kek lapis sarawak ni :)

sebenarnya dah lama mengidam kek lapis sarawak ni, masa kita dari sem4.. dah nak masuk sem5 baru dapat hehe.. itpun nasib baik orang tu bagi

tekak mengada memang macam ni, mengalahkan orang pegnen (pregnant), agaknya kalau pregnant mahu merajuk kalau tak dapat :P


Alhamdulillah rezeki orang nak bagi hehe.. terima kasih much awak, makan kek tu sampai lebam hihik, btw dia bukan orang sarawak, kisah tentang dia nanti-nanti kita cerita... buatnya tak ada jodoh, meroyan lebih nanti susah :P
nota lappy: Alhamdulillah hampir 5 tahun, patah tak berganti-ganti.. sekarang insyaAllah berganti, walaupun yang tumbuh dan berganti tak sama dengan yang telah pergi, itu bukan bermakna dia tak baik pada kita.. mungkin yang berganti ini lebih baik & menghargai kita =)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

10 kritikan membina:

syiela on December 5, 2012 at 3:41 PM said...

bestnya dapat kek sarawak.. lagi sedap dapat dari yg tersayag :)

@cik_ezati on December 5, 2012 at 4:00 PM said...

@syiela
sedap kan? hihi.. yang tersayang? ngeee =)

Aten on December 5, 2012 at 4:11 PM said...

aten tag awk..

http://atienstory0809.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

@cik_ezati on December 5, 2012 at 4:18 PM said...

@Aten
orite, tenkiu :)

\\ Izzah // on December 5, 2012 at 8:36 PM said...

sdpnye kek tu, hihi ^^

@cik_ezati on December 5, 2012 at 8:55 PM said...

@\\ Izzah //
nak? nanti kita pos sikit.. banyak nie hehe :))

farah.fauzi on December 10, 2012 at 5:57 PM said...

wahhh..nak jugak kek lapis sarawak.. hee~~

@cik_ezati on December 10, 2012 at 8:18 PM said...

@farah.fauzi
heee bagi alamat, nanti kita pos kan :P

Leeza dayasari [santai leeza] on January 7, 2013 at 8:33 PM said...

wow.. tahniah......

Leeza dayasari [santai leeza] on January 11, 2013 at 4:34 PM said...

Waaaaa

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!